Arrangementen

Arrangement "Loslassen"

3 overnachtingen incl. ontbijt en halfpensioen in een tweepersoonskamer voor € 399,00 (geldig voor 2 personen)

Ontsnap aan de dagelijkse drukte. Laat je gedachten de vrije loop. Diep ademhalen en zuurstof tanken. Liggend in het gras. Elkaar vasthouden. Zo verdwijnt de stress en het hoofd is weer vrij. Ervaar het Münsterland en de Achterhoek op de fiets, groene weiden met kleurrijk vee, vruchtbare akkers, langs oude en statige boerderijen, door eiken- en beukenbossen, langs heggen naar Vengebieden en over
"Pättkes", oude tolwegen en smokkelroutes.

Gewoon mooi!

Arrangement "Südlohner Erlebniswochenende"

2 overnachtingen incl. ontbijt en halfpensioen in een tweepersoonskamer voor € 272,00 (geldig voor 2 personen)

Aankomst vrijdag, vertrek zondag. Bij aankomst wordt u begroet met een welkomscoctail. Ontspan in de comfortabele kamers en geniet uw eten op de "hete steen" (max. 15 pers.) in de "Biergarten" (bij goed weer) of het Münsterländer 3-gangen menu in het restaurant. De volgende dag begint met een uitgebreid Münsterländer ontbijtbuffet en vormt meteen een goede basis voor de e-bike* huttentour op zaterdag (vertrek/aankomst hotel). Dan bereiden wij u een heerlijke stoofpot in het hotel of bij mooi weer in de "Biergarten". Om 16.00 uur kunt u 2 uur naar de originele duitse kegelbaan waar u uw kegelkwalliteiten kunt testen. Als kleine ondersteuning ontvangt elke deelnemer 1x "Josef´s Wacholder". Als het weer het toelaat, kunt u natuurlijk ook kiezen voor het interessante spel "jeu de boules". ´s Avonds, na het 3-gangen menu kunt u nog genieten van een drankje in de bar.
Boekbaar vanaf 8 personen (volle prijs)

Toeslag eenpersoonskamer: € 40,00 (2 nachten)
Optioneel: huifkartocht (prijs op aanvraag)

* Huur per e-bike bedraagt € 18,00


Biker Wochenende "Euregio"

3 overnachtingen incl. ontbijt, halfpensioen in een tweepersoonskamer en 2 begeleide touren in de Euregio
voor € 399,00 (geldig voor 2 personen)

Aankomst donderdag, vertrek op zondag. Dit arrangement omvat niet alleen 3 nachten incl. deelname aan het uitgebreide ontbijtbuffet en diner, maar ook 2 hele mooie begeleide touren (vrijdag/zaterdag en ongeveer 200 tot 250 km per rit) door de Euregio (Münsterland / Achterhoek / Veluwe).

Groepsgrootte: Minstens 8 personen en maximaal 12 motors.+49 2862-9804 0

Kamer reserveren

Nieuw! 360° tour
-

.

Impressum | Contact | Mededeling | Sitemap